VLOERLUIKEN EN MATRANDEN

BAZO Staalbeheer produceert naast haar roosterproducten en plankdragers ook vloerluiken en matranden. Het vloerluik is toepasbaar als deksel voor een kruipruimte in een woning of kantoor. De matranden zijn thermisch verzinkt en zijn geschikt voor de standaardafmetingen van de vloerluiken.  Al deze producten worden gemaakt in onze fabriek in Velp. Omdat we een groot aantal aan standaard afmetingen op voorraad hebben, kunnen we heel snel leveren. De te leveren standaard afmetingen vindt u in de bijgevoegde tabel. 

Synomiemen voor vloerluiken: vloerluik op maat, vloerluik met matrand, kelderluik, kruiprooster, vloerrooster, vloerluik betegeld, vloerluik geïsoleerd, betegelbaar vloerluik, inlegranden, matomrandingen, standaard vloerluik.

Het volledige portfolio vindt u op onze HOME pagina.
Heeft u vragen of wilt u een van onze  producten bestellen en wilt u een prijsopgave? Vraag dan snel een OFFERTE aan of neem CONTACT met ons op. Wij staan voor u klaar !

Vloerluik

Het BAZO vloerluik is opgebouwd uit een houtvezelcementplaat, voorzien van een of twee luikringen en een neopreenband 4 x 10 mm aan de onderzijde. Het vloerluik kan zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd geleverd worden. Bij een geïsoleerd vloerluik bestaat de isolatie uit een geëxpandeerd polystyreen (EPS) . De isolatie, EPS, is verlijmd door middel van een cementgebonden lijm op de onderzijde. Speciale maatvoeringen zijn leverbaar.

vloerluiken en matranden roosters bazo staalbeheer

Standaard vloerluik (on) geïsoleerd

vloerluiken en matranden roosters bazo staalbeheer

Afsluitbaar vloerluik

vloerluiken en matranden roosters bazo staalbeheer

Rooster als afsluiting

vloerluiken en matranden roosters bazo staalbeheer

Stalen luik als afsluiting

vloerluiken kelderluik en matranden roosters en plankdragers bazo staalbeheer

Kelderluik

vloerluiken betegelbaar en matranden roosters en plankdragers bazo staalbeheer

Betegelbaar

Matranden

De thermisch verzinkte matranden /  ook wel inlegranden of matomrandingen genoemd zijn  voorzien van aangelaste ankers. De matranden met een hoeklijn van 25 x 25 x 2,5 mm en hoeklijn 30 x 30 x 2,5 mm zijn geschikt voor de standaard vloerluiken. Afwijkende maten kunnen worden geleverd. In bijgevoegde tabel vindt u de te leveren standaard afmetingen met de bijbehoren artikel- en EAN-code.

U kunt ons ook vinden op: https://www.shelfbrackets.eu

vloerluik inlegranden matranden roosters en plankdragers bazo staalbeheer

Matranden