VLOERLUIKEN EN MATRANDEN

BAZO Staalbeheer produceert naast haar roosterproducten en plankdragers ook matranden en vloerluiken. Het vloerluik is toepasbaar als deksel voor een kruipruimte in een woning of kantoor. De matomrandingen zijn thermisch verzinkt en zijn geschikt voor de standaardafmetingen van de vloerluiken.  Al deze producten worden gemaakt in onze fabriek in Velp. Omdat we een groot aantal aan standaard afmetingen op voorraad hebben, kunnen we ook snel leveren. Open voor de standaard afmetingen, de artikel- en EAN-code bijgevoegde tabel.

Het volledige portfolio vindt u op onze HOME pagina.
Heeft u vragen of wilt u een van onze  producten bestellen en wilt u een prijsopgave? Vraag dan snel een OFFERTE aan of neem CONTACT met ons op. Wij staan voor u klaar ! 

Vloerluik

Het BAZO vloerluik is opgebouwd uit een houtvezelcementplaat, voorzien van een of twee luikringen en een neopreenband 4 x 10 mm aan de onderzijde. Het vloerluik kan zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd geleverd worden. Bij een geïsoleerd vloerluik bestaat de isolatie uit een geëxpandeerd polystyreen (EPS) . De isolatie, EPS, is verlijmd door middel van een cementgebonden lijm op de onderzijde. Speciale maatvoeringen zijn leverbaar.

vloerluiken en matranden roosters bazo staalbeheer

Standaard vloerluik (on) geïsoleerd

vloerluiken en matranden roosters bazo staalbeheer

Afsluitbaar vloerluik

vloerluiken en matranden roosters bazo staalbeheer

Vloerluik met rooster

vloerluiken en matranden roosters bazo staalbeheer

Vloerluik met stalen luik

Matomrandingen / inlegranden

De thermisch verzinkte matomrandingen of ook wel inlegranden genoemd, voorzien van aangelaste ankers, met een hoeklijn van 25 x 25 x 2,5 mm en hoeklijn 30 x 30 x 2,5 mm zijn geschikt voor de standaard vloerluiken. Afwijkende maten kunnen worden geleverd. In bijgevoegde tabel vindt u de standaard afmetingen met de bijbehoren artikel- en EAN-code.

matrand matranden vloerluiken bazo staalbeheer roosters